Wie ben ik? Over mij

Even een paar woorden over mij…
Leuk je hier te ontmoeten

Ik ben Lea Wiltjer, een autodidact freestyle hobbyfotografe in het Groningse Uithuizen. Ik wens je veel kijk plezier als je door de albums bladert en wie weet kunnen we nog eens samen leuke, mooie en aparte plaatjes maken.

Door de lens zie ik een andere wereld en ik wil je graag op die reis meenemen. Ik ben begonnen met een Agfa box die ik van mijn moeder mocht gebruiken. Na jaren van fotograferen en verschillende technieken gebruiken, ben ik gekomen tot waar ik nu ben.  Ik gebruik geen Photoshop, dus geen plak en knipwerk. Ik projecteer live op modellen en gebruik ook allerlei andere materialen, zolang ze maar niet tijd gebonden zijn. Veel kijk plezier…

Waar de Magie plaatsvind?
Mijn studio

Het is een plek waar ik met licht en allerlei materialen en technieken kan stoeien om het speciale sfeertje te creëren waarnaar ik op zoek ben, of wat soms spontaan ontstaat. Soms begin ik met het maken van een bodypaint of er worden materialen als water, klei, meel, veertjes blacklight of wat dan ook gebruikt om een leuk resultaat te krijgen. De magie van het samenspel tussen mij en modellen noemen we vaak Speelkwartier. Alles kan en mag, niks moet.

Back to Top
Close Zoom
Context Menu is disabled by theme settings.